Geert Groote College Amsterdam
Fred. Roeskestraat 84
1076 ED Amsterdam

020 574 5830
info@ggca.nl

Vacatures en stageplekken

 

Op het Geert Groote College werken ongeveer 120 medewerkers. Het merendeel bestaat uit leraren die gespecialiseerd zijn in de verschillende schoolvakken, zoals wiskunde, biologie of Duits. De dagelijkse leiding van de school is in handen van rector Fieke Otto.

Sommige leraren pakken, naast het lesgeven, ook andere taken op. Zo hebben we per sectie een sectieleider. Daarnaast begeleiden leraren bijvoorbeeld de leerlingenraad, de schoolfeestcommissie of helpen ze bij het opzetten van speciale programma’s voor hoogbegaafdheid of dyslexie. Ook begeleiden ervaren docenten hun jongere, startende collega’s. Zo zorgen we dat we als medewerkers ook van en met elkaar blijven leren.

Al onze leraren volgen een bijscholingsprogramma en worden jaarlijks getoetst/gecoacht op hun vaardigheden. Bij de selectie van nieuwe leraren letten we op kennis van het vak, pedagogische kwaliteiten en affiniteit met de achtergronden van de vrijeschool.

Gelukkig hebben we op onze school nog niet veel last van het lerarentekort. Voor alle vakken hebben we eerstegraads bevoegde docenten in huis. Zij helpen ook weer om studenten van de lerarenopleidingen te begeleiden.

Het team wordt aangevuld door vaste, ondersteunende medewerkers zoals de conciërge(s), roostermaker(s), receptionistes en kantinemedewerkers. Zij zijn verantwoordelijk voor alle praktische zaken die rondom het onderwijs geregeld moeten worden zodat alles op rolletjes loopt.

Geert Groote College zoekt:

 

Op dit moment hebben we de volgende vacatures openstaan:

  • Afdelingsleider Onderwijsondersteuning & Organisatie: 0,7 fte
  • Docent Wiskunde: 0,6 – 0,8 fte

 

De vacatures bij GGCA vind je op meesterbaan.nl 

Stageplekken

Onze school maakt deel uit van de Nieuwe Opleidingsschool Amsterdam (NOA). Dat betekent dat wij studenten van de lerarenopleiding een goed begeleide stageplaats kunnen bieden. Met dit partnerschap willen we bijdragen aan de ontwikkeling van bevlogen en goede leraren voor het Amsterdamse voortgezet onderwijs.

Overweeg je om les te gaan geven op een vrijeschool? Of zoek je gewoon een toffe stage plek? Kijk op de site van NOA-amsterdam. Daar vind je ook het aanmeldformulier voor een stage op onze school.