Geert Groote College Amsterdam
Fred. Roeskestraat 84
1076 ED Amsterdam

020 574 5830
info@ggca.nl

Beste ouders, verzorgers en leerlingen,

Hier een tussentijds nieuwsbericht met:

  • Open lesjes worden verzet: opnieuw aanmelden
  • Digitale rondleiding voor en door leerlingen
  • GGCA info film nu online!

 

 

 

Open Lesjes worden verzet naar maart

De Open Lesjes voor leerlingen van groep 8 op 12 en 13 februari vervallen en worden verzet naar 5 en 6 maart 2021. Door de data verder door te schuiven is de kans zo groter dat deze middagen ook daadwerkelijk op school kunnen plaatsvinden.

Leerlingen die zich al hadden aangemeld moeten dat opnieuw doen. Zij krijgen per mail een bericht als de aanmeldingen weer open staan, zodat ze als eerste de kans hebben om aan te melden.

Aanmelden kan hier op de website.

Vriendelijke groet,

Coralie Pluut
Rector GGCA

 

Digitale rondleiding voor en door leerlingen

De afgelopen week is in onze school een virtuele rondleiding opgenomen. Hiermee kun je op de computer of telefoon de hele school van binnen bekijken. In heel veel lokalen kun je op een filmpje zien welk vak er wordt gegeven en al even kennismaken met een van de docenten.

Zit je in groep 8 (of op een vrijeschool klas 6) en wil je graag een virtuele rondleiding door een van onze leerlingen? Dat kan ook. Dan kun je meteen al je vragen stellen. Deze rondleidingen vinden plaats op vrijdagmiddag 12 februari 2021. Aanmelden kan  hier op de website. Let op, de capaciteit is beperkt!

GGCA info film nu online!

Trots laten we u hierbij onze informatiefilm zien, die vanaf vandaag op de website te zien is. Nu de mogelijkheden om u te ontvangen in onze school zo beperkt zijn, hebben we deze film opgenomen om u en jullie toch een beeld te geven van onze school.

Ontvang je deze nieuwsbrief nog niet per email?

Schrijf je hier!

Ken je ouders of leerlingen die zich aan het oriënteren zijn op een nieuwe school?
Stuur deze nieuwsbrief door aan andere geïnteresseerden!

Vul je gegevens in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.