Geert Groote College Amsterdam
Fred. Roeskestraat 84
1076 ED Amsterdam

020 574 5830
info@ggca.nl

  • Activiteiten
  • 09-02-2024

Winterfestival 14 & 15 februari 2024

 

Op woensdag 14 en donderdag 15 februari presenteren alle leerlingen van de eindexamenklassen hun eindwerkstuk. Ouders en verzorgers zijn van harte uitgenodigd om naar dit Winterfestival te komen om de presentaties van de eindwerkstukken bij te wonen. In de bijlage treft u het programma. We hopen dat u ook blijft om naar klasgenoten van uw kind te kijken. Juist het presenteren voor een volwassen publiek is voor de leerlingen vaak iets waardoor het een bijzondere ervaring wordt.

Waar is de expositie? 

In de kantine & door de hele school treft u werk van leerlingen aan. Het kunnen de geboetseerde koppen van de 11de klas leerlingen zijn, het textielwerkstuk van een eindexamenleerling, een presentatie van het ets werk van een klas of een tekenexpo van een leerling. U bent van harte uitgenodigd om door de school te lopen om het werk van onze leerlingen te aanschouwen.

Eten & drinken

De kantine is open voor koffie & thee & wat lekkers. Op woensdag staat er een frietkar voor de school. Op donderdag zijn er hotdogs te koop in de kantine.

Tijden

Op beide dagen is de inloop om 13.45 uur en starten we om 14.00 uur. Op woensdag eindigt het programma om 19.00 uur en op donderdag om 20.00 uur.