Geert Groote College Amsterdam
Fred. Roeskestraat 84
1076 ED Amsterdam

020 574 5830
info@ggca.nl

  • Activiteiten
  • 12-02-2024

Pedagogische Werkplaats 15 mei 2024

 

15 mei 2024* van 20:30 tot 22:00

Online bijeenkomst: klik hier om deel te nemen

*Er zijn drie online bijeenkomsten in totaal. De eerste bijeenkomst was op 29 november 2023. De tweede bijeenkomst was op 8 februari 2024. De derde bijeenkomst vindt plaats op 15 mei 2024.

Via bovengenoemde link kun je direct inloggen.

 

Wij organiseren drie inspirerende bijeenkomsten voor ouders/verzorgers van het GGCA: De pedagogische werkplaats onder leiding van Sanna Andrea-Dia, biografisch ouderschapscoach. 

“Drie bijeenkomsten waarin we willen oefenen ons middengebied te versterken, onze harte kracht; de innerlijke werkplaats van de opvoeder. Als achtergrond van deze avonden werken we met de zeven levensprocessen: Ademen als in waarnemen, verwarmen als in verbinden. verteren als in verwerken, onderscheiden als in individualisering, in stand houden als in oefenen, groei als in groeiende mogelijkheden, reproductie als in iets nieuws scheppen. Bewustzijn krijgen over deze natuurlijke processen helpt orde scheppen in ons denken, voelen en willen. Voor wie steeds opnieuw moeite wil doen zich te interesseren en te verwonderen over zichzelf, het kind en de wereld waarin het opgroeit. We werken vanuit verschillende ingangen. Ik zal vertellen, biografische en kunstzinnige oefeningen geven en er zal voor wie zich daar comfortabel mee voelt, ruimte tot uitwisseling zijn.”

Sanna Andrea-Dia