Geert Groote College Amsterdam
Fred. Roeskestraat 84
1076 ED Amsterdam

020 574 5830
info@ggca.nl

  • Algemeen
  • 23-11-2022

Beroependag Examenklassen 5 december

Bekijk het programma hier

 

5 december       12:30 – 15:00    Examenklassen Mavo, Havo, VWO

Duik in de grote vraag: Wat ga jij volgend jaar doen?

Op 5 december komen verschillende opleidingen en een tussenjaar expert naar onze school om met jullie mee te denken over volgend jaar. Hoe is het om te studeren op een MBO, HBO of WO opleiding en wat kan je doen tijdens een tussenjaar?

Jullie starten in de theaterzaal met een spreker die ervaring heeft met het stellen & bereiken van doelen zo hoog als de Everest (letterlijk) en daar gedoemd is geweest zichzelf tegen te komen. Dan starten er twee rondes waarbij studenten & docenten hun eigen opleiding/tussenjaar invulling introduceren en jullie je vragen kunnen stellen.

Je geeft je deze week tijdens klassenuur op voor de verschillende introducties, deelname is verplicht. Voor vragen kan je terecht bij je mentor.

Het stellen & bereiken van doelen is belangrijk voor elke toekomst. Wanneer je doelen stelt zo hoog als de Everest ben je op een bepaald punt gedoemd jezelf tegen te komen.

Hylke Knot zal vertellen over zijn eigen ervaring met het beklimmen van bergen en het bereiken van zijn doelen. In zowel de letterlijke als de meer abstracte zin. Als documentaire maker beklimt Hylke de 7 hoogste toppen van de 7 continenten en legt deze reis vast. Check zijn reizen alvast op: https://www.7summits1year.com/